Art & Kulturë

Nëntor
21 E martë

NËNTOR 26

E martë, 21 Nëntor, 2023 - E enjte, 30 Nëntor, 2023 (6:00 pm - 9:00 pm)

Përshkrimi

“NËNTOR 26”

Me pjesëmarrjen e artistëve të mirënjohur: Aleksandër Filipi, Anastas Konstandini, Adrian Devolli, Andi Hila, Artan Buca, Ardit Boriçi, Agron Mesi, Buron Kaceli, Dea Tili, Denisa Brahimi, Eniela Veveçka, Erion Bardhi, Erina Dibra, Fatmir Juka, Gazmend Leka, Hasan Çapari, Ksenofon Dilo, Kujtim Buza, Llazar Taçi, Merita Selimi, Meri File, Nikolin Ivanaj, Nesti Taço, Pandeli Lena, Shpëtim Kërçova, Pëllumb Bylyku, Orlis Vathi, Zef Shoshi,
Të ftuar: Besnik Erëbara, Lec Shkreli

Ingaurimi/ dt. 21. 11. 2023/ ora 18.00
Kohëzgjatja/ 21 nëntor – 30 nëntor 2023
Galeria FAB, Universiteti i Arteve, Tiranë

Kalendar eventesh

E martë, 21 Nëntor, 2023 - E enjte, 30 Nëntor, 2023

6:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).