Art & Kulturë

Janar
18 E enjte

NËNA

E enjte, 18 Janar, 2024 - E diel, 21 Janar, 2024 (7:00 pm - 9:00 pm)

Përshkrimi

NËNA nga Florian Zeller
Dt. 18,19,20,21 Janar ora 19:00
Me aktorët Ema Andrea
Helidon Fino
Xhuljano Brisku
Enisa Hysa
Regjia: Met Xhelili

Kalendar eventesh

E enjte, 18 Janar, 2024 - E diel, 21 Janar, 2024

7:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).