Art & Kulturë

Gusht
30 E mërkurë

NDRIÇO EDUKIMIN E TYRE

E mërkurë, 30 Gusht, 2023 - E enjte, 7 Shtator, 2023 (12:00 am - 4:30 pm)

Përshkrimi

Fëmijët e fshatit SOS
Me blerjen e njërës prej 28 veprave të artit të realizuara prej fëmijëve të Fshatit SOS, ju mbështesni drejtpërdrejt shpenzimet vjetore të edukimit për dy fëmijë!  “Ndriço Edukimin e Tyre” është ekspozita artistike më e re që vjen si një bashkëpunim mes SOS Fshatrat e Fëmijëve dhe Credins Bank. 
Tematika e gjithë ekspozitës do t’ju përfshijë në labirintet e një bote me imagjinatë të pasur, shumëngjyrëshe, ashtu sikurse është bota e fëmijëve. Do të keni mundësi ta zbuloni e shijoni këtë botë artistike e shpirtërore dhe njëkohësisht, do t’i bashkoheni kauzës së rëndësishme që ajo mbart:
Mbledhja e të ardhurave nga shitja e pikturave, do të përdoret për blerjen e mjeteve shkollore për vitin e ri mësimor, që do të nisë shumë shpejt në muajin shtator.

Drejtoria Qendrore e Bankës Credins
Çdo ditë pune, 7 Gusht – 7 Shtator
Ora 08:30 – 16:30

Kjo ekspozitë vjen si një alternativë ndihmuese për fëmijët – dhe dhurata më e mirë që mund t’ju japim është sigurisht arsimi, me të cilën ata mund të ndërtojnë të ardhmen e tyre! 
Kontribo dhe ti, duke blerë pikturën tënde të preferuar! 

Kalendar eventesh

E mërkurë, 30 Gusht, 2023 - E enjte, 7 Shtator, 2023

12:00 am - 4:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).