Art & Kulturë

Nëntor
03 E premte

NATA HUNGAREZE

E premte, 3 Nëntor, 2023 - E diel, 5 Nëntor, 2023 (5:00 pm - 9:00 pm)

Përshkrimi

Nata Hungareze vjen në qytete të ndryshme të Shqipërisë, në Vlorë, Pogradec dhe Korçë me ekspozitën për Sándor Petöfin-n, poetin kombëtar hungarez dhe veprat e artistes hungareze Anna Kónya. Gjatë këtyre netëve do të ketë shfaqje teatrale me skena të zgjedhura nga libri “Djemtë e Rrugës Pal” të shkrimtarit Ferenc Molnár dhe do të keni mundësinë të ndiqni performancën e grupit “Szinvavölgyi”.

📅 3 – 4 – 5 Nëntor

Kalendar eventesh

E premte, 3 Nëntor, 2023 - E diel, 5 Nëntor, 2023

5:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).