Art & Kulturë

Tetor
13 E premte

NATA HAPËSINORE E NASA-S

E premte, 13 Tetor, 2023 (5:00 pm - 7:00 pm)

Përshkrimi

A jeni gati për të nisur një aventurë kozmike?🚀🌍
Bashkohuni në “Natën hapësinore” në American Corner më 13 tetor, nga ora 17:00 – 19:00, për të eksploruar mrekullitë e hapësirës dhe STEM!🌠🔭

Kalendar eventesh

E premte, 13 Tetor, 2023

5:00 pm - 7:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).