Art & Kulturë

Shtator
07 E enjte

MY BIG FAT GREEK WEEDDING 3

E enjte, 7 Shtator, 2023 (8:00 pm - 10:00 pm)

Përshkrimi

MY BIG FAT GREEK WEDDING 3

LADIES NIGHT

Ditën e enjte, datë 7 shtator, ora 20:00 eventi Ladies Night rikthehet në Cineplexx TEG dhe QTU për premierën e filmit “My Big Fat Greek Wedding 3”

Kalendar eventesh

E enjte, 7 Shtator, 2023

8:00 pm - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).