Art & Kulturë

Shkurt
17 E shtunë

METAMORPHOSIS UNVEILED

E shtunë, 17 Shkurt, 2024 (6:00 pm - 10:00 pm)

Përshkrimi

Në M|NUS art space, pas një thirrjeje të hapur të suksesshme për artistët e rinj, takimet ende vazhdojnë. Krijimtaria e tyre do të shpërfaqet përgjatë gjithë këtij viti në @minusartspace_tr

METAMORPHOSIS UNVEILED

Elsaida Musiq
Xhulian Millaj
Jozefina Vokrri
Elsamina Musiq

Hapja: 17 Shkurt, ora 18:00
Adresa: Rruga Tefta Tashko Koço, nr. 44, Tiranë

E konceptuar si një ekspozitë pa kurator, artistët do të flasin jo vetëm nëpërmjet veprave të ekspozuara por edhe nëpërmjet teksteve të shkruara nga vet ata.

Kalendar eventesh

E shtunë, 17 Shkurt, 2024

6:00 pm - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).