Art & Kulturë

Shtator
01 E premte

MË’NDJE HAPUR

E premte, 1 Shtator, 2023 (7:00 pm - 7:00 pm)

Përshkrimi

Në mbrëmjen e datës 1 Shtator, në orën 19:00, një hapje e veçantë do të ndodhë, ku projekti “Më’ndje hapur” do të shpërfaqë krijimtarinë artistike të 6 artistëve te talentuar.

📅 1 Shtator 2023
⌚ 19:00
📍 Rr. Hoxha Tahsim, Ish- Shtëpia e Miqve, Tiranë

Kalendar eventesh

E premte, 1 Shtator, 2023

7:00 pm - 7:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).