Art & Kulturë

Gusht
28 E hënë

MAVKA

E hënë, 28 Gusht, 2023 - E mërkurë, 30 Gusht, 2023 (5:30 pm - 6:30 pm)

Përshkrimi

Mavka duhet të zgjedhë mes dashurisë dhe detyrës për të mbrojtur Zemrën e Pyllit.

Kalendar eventesh

E hënë, 28 Gusht, 2023 - E mërkurë, 30 Gusht, 2023

5:30 pm - 6:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).