Art & Kulturë

Shkurt
20 E martë

MARTESË ME KUSHTE

E martë, 20 Shkurt, 2024 - E premte, 23 Shkurt, 2024 (7:00 pm - 9:00 pm)

Përshkrimi

MARTESË ME KUSHTE
Komedi nga Dario Fo
🗓 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣2️⃣2️⃣2️⃣3️⃣ SHKURT
🕖 ORA 1️⃣9️⃣:0️⃣0️⃣
📍 Salla ‘Central 400’ / arTurbina

Kalendar eventesh

E martë, 20 Shkurt, 2024 - E premte, 23 Shkurt, 2024

7:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).