Art & Kulturë

Shtator
23 E shtunë

LIVING BRIDGES

E shtunë, 23 Shtator, 2023 (8:00 pm - 11:00 pm)

Përshkrimi

Ura të Gjalla, një projekt i cili ndërhyn në një “prag”, një çarje në teksturën urbane e krijuar nga shëmbja e një ndërtese të ngritur nga artisti dhe arkitekti Marks Velo (1935 – 2020). Ura të Gjalla imagjinon të ndëhyjë pikërisht në kohën dhe hapësirën që ekziston midis shëmbjes dhe rindërtimit.

The Bulevard Show
2023 prezanton
WURMKOS | Ura të Gjalla
Tiranë — Sesto San Giovanni
23 Shtator @20:00
Përball ish-ndërtesës së Maks Velo (ngjitur me Destil)

Kalendar eventesh

E shtunë, 23 Shtator, 2023

8:00 pm - 11:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).