Art & Kulturë

Përshkrimi

‘’6/72’’ Live Sculpture Performance Contest
Pas impaktit pozitiv nga eventi ‘’7/48’’ Live Painting Contest,📍 Qendra e Artit Agimi rikthen sallën e kinemasë në një atelie, këtë herë në një atelie skulpture ku 6 artistë të rinj do të realizojnë skulptura me temë të lirë brenda 72 orëve. Dyert e qendrës së artit agimi do të jenë të hapura nga data 🗓️24 deri në datën 🗓️26 për të gjithë art-dashësit.
Ceremonia e hapjes do të jetë në datën 24 shkurt, ora ⏰18:30, ndërsa ajo e mbylljes në datën 26 shkurt, ⏰18:30.

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).