Art & Kulturë

Janar
19 E premte

LIVE PAINTING PERFORMANCE CONTEST

E premte, 19 Janar, 2024 - E shtunë, 20 Janar, 2024 (6:00 pm - 10:00 pm)

Përshkrimi

Qendra e Artit Agimi transformohet në një atelie për 7 artistë të rinj të cilët do të performojnë live painting vetëm për 48 orë në datat 19-20 Janar. Dyert janë të hapura për të gjithë art-dashësit.
Ceremonia e hapjes: 19 Janar 18:00

Kalendar eventesh

E premte, 19 Janar, 2024 - E shtunë, 20 Janar, 2024

6:00 pm - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).