Art & Kulturë

Shtator
29 E premte

KULTURA E SHAOLINIT

E premte, 29 Shtator, 2023 (5:30 pm - 7:30 pm)

Përshkrimi

Traditë dhe arte marciale! Ky event në Javën Kulturore të Kinës🇨🇳 fton të gjithë ata që janë kuriozë për të zbuluar më shumë mbi kulturën e shaolinit, trashëgiminë jomateriale kineze dhe folklorin.

Shihemi në sheshin “Italia” prej orës 17:30 më 29 shtator!🎊🙌🏻🇨🇳🎶

Kalendar eventesh

E premte, 29 Shtator, 2023

5:30 pm - 7:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).