Art & Kulturë

Nëntor
05 E diel

KULINART

E diel, 5 Nëntor, 2023 (8:30 pm - 10:00 pm)

Përshkrimi

Tek Liceu “Jordan Misja” më 5 nëntor prej orës 20:30 për të degustuar ushqime hungareze dhe shqiptare në kuadër të Javës Kulturore Hungareze!

Kalendar eventesh

E diel, 5 Nëntor, 2023

8:30 pm - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).