Art & Kulturë

Shkurt
27 E martë

JOIN SHARE ALBANIA 2024

E martë, 27 Shkurt, 2024 (9:00 am - 9:00 pm)

PĂ«rshkrimi

Join SHARE Albania 2024 – International Architecture Forum, a key architecture and construction forum for industry leaders, to gain insights into Albania’s AEC sector!

📆 February 27
đź“Ť Tirana Marriott Hotel

Kalendar eventesh

E martë, 27 Shkurt, 2024

9:00 am - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).