Art & Kulturë

Tetor
14 E shtunë

JOGA & POEZI

E shtunë, 14 Tetor, 2023 (11:00 am - 2:00 pm)

Kalendar eventesh

E shtunë, 14 Tetor, 2023

11:00 am - 2:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).