Art & Kulturë

Tetor
27 E premte

JOB FAIR

E premte, 27 Tetor, 2023 - E diel, 29 Tetor, 2023 (9:00 am - 9:00 pm)

Përshkrimi

Connect with top employers, explore exciting opportunities, and take the first step toward your dream job.
It’s your gateway to success. 📈💪🏻

🗓️27-29 October
📍Palace of Congresses, Tirana

Kalendar eventesh

E premte, 27 Tetor, 2023 - E diel, 29 Tetor, 2023

9:00 am - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).