Art & Kulturë

Dhjetor
28 E enjte

JESUS CHRIST SUPERSTAR

E enjte, 28 Dhjetor, 2023 - E shtunë, 30 Dhjetor, 2023 (7:00 pm - 9:00 pm)

PĂ«rshkrimi

Jesus Christ Superstar 🎇

đź“… 28 – 29- 30 Dhjetor 2023
⌚ 19:00
📍 Salla e Teatrit Kombëtar ArTurbina

Kalendar eventesh

E enjte, 28 Dhjetor, 2023 - E shtunë, 30 Dhjetor, 2023

7:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).