Art & Kulturë

Gusht
31 E enjte

JAVËT E KULTURËS SË AZERBAJXHANIT

E enjte, 31 Gusht, 2023 - E diel, 3 Shtator, 2023 (12:00 am - 8:00 pm)

Përshkrimi

Nesër nis java e Kulturës së Azerbajxhanit🇦🇿 🥳 me një mori ekspozitash, shfaqje filmi🎬 dhe koncerte 🎶ku shpalosen më së miri tradita dhe shpirti azerbajxhanas. 🎊🎉🇦🇿🙌🏻

Shfletoni programin për të qenë pjesë e këtyre eventeve.
Hyrjet për të gjitha eventet janë falas.

Kalendar eventesh

E enjte, 31 Gusht, 2023 - E diel, 3 Shtator, 2023

12:00 am - 8:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).