Art & Kulturë

Tetor
26 E enjte

JAVËT AUSTRIA

E enjte, 26 Tetor, 2023 - E martë, 31 Tetor, 2023 (10:00 am - 9:00 pm)

Përshkrimi

Java Kulturore Austriake 🇦🇹 vjen me një mori eventesh të fokusuara te rinia, arti🎭 dhe kultura. Këtë javë do të keni mundësinë të ndiqni koncerte muzikore🎶, perfomanca artistike, shfaqje filmash🎞️ që nuk duhet t’i humbisni!

📅 26 – 31 Tetor 2023

Kalendar eventesh

E enjte, 26 Tetor, 2023 - E martë, 31 Tetor, 2023

10:00 am - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).