Art & Kulturë

Shtator
26 E martë

JAVA KULTURORE KINEZE

E martë, 26 Shtator, 2023 - E diel, 1 Tetor, 2023 (5:30 pm - 8:00 pm)

PĂ«rshkrimi

Java Kulturore Kineze🇹🇳🎊vjen me njĂ« program qĂ« paraqet kulturĂ«n e traditat jomateriale kineze, njĂ« ekspozitĂ« me pamje panoramike tĂ« KinĂ«s ndĂ«r shekuj, koncert đŸŽ¶ nĂ« piano si dhe kemi mĂ« shumĂ« mundĂ«si tĂ« eksplorojmĂ« mbi traditat kulinare apo tĂ« arteve marciale.

Shfletoni programin pĂ«r tĂ« mos humbur kĂ«to evente!🎊

Kalendar eventesh

E martë, 26 Shtator, 2023 - E diel, 1 Tetor, 2023

5:30 pm - 8:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).