Art & Kulturë

Maj
13 E hënë

Java kulturore franceze 13-19 maj

E hënë, 13 Maj, 2024 - E diel, 19 Maj, 2024 (12:00 pm - 9:30 pm)

Përshkrimi

Java kulturore franceze po afrohet me hapa të shpejtë. 7 ditë aktivitete kulturore, nga 13 deri më 19 maj, me një program të kuruar të muzikës🎶, kulturës dhe spektaklit! 
Në qytete të ndryshme në Shqipëri do të ketë koncerte e shfaqje të filmit 📽️ si dhe argëtim 🎊 pa fund!

Kalendar eventesh

E hënë, 13 Maj, 2024 - E diel, 19 Maj, 2024

12:00 pm - 9:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

Taxonomies

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).