Art & Kulturë

Shkurt
19 E hënë

JAVA E KULTURËS BASHKËKOHORE TË KOSOVËS

E hënë, 19 Shkurt, 2024 - E mërkurë, 28 Shkurt, 2024 (9:00 am - 9:00 pm)

Përshkrimi

Me rastin e përvjetorit të Pavarësisë së Kosovës, Tulla – Culture Center organizon Javën e Kulturës Bashkëkohore të Kosovës – KS #16 Showcase nga data 19 deri 28 shkurt 2024.
Programi do të paraqes Kinematografinë, Teatrin, Muzikën dhe Artin Vizual të Kosovës.
Ky program realizohet me mbështetjen e institucioneve Kosovare dhe Shqiptare: Bashkinë e Tiranës, Qendrën Kinematografike të Kosovës, Kosovafilmin dhe Teatrin Kombëtar të Shqipërisë.

Kalendar eventesh

E hënë, 19 Shkurt, 2024 - E mërkurë, 28 Shkurt, 2024

9:00 am - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).