Art & Kulturë

Prill
05 E premte

INTERNATIONAL TOURSIM FAIR ALBANIA

E premte, 5 Prill, 2024 - E shtunë, 6 Prill, 2024 (9:00 am - 9:00 pm)

Përshkrimi

Expocity Albania and the Municipality of Tirana invite you to the 6th edition of the “International Tourism Fair, Tirana 2024!”🗺 in the heart of the city, in “Italia Square”.📍

Kalendar eventesh

E premte, 5 Prill, 2024 - E shtunë, 6 Prill, 2024

9:00 am - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).