Art & Kulturë

Janar
15 E hënë

INNER SPACE

E hënë, 15 Janar, 2024 - E diel, 11 Shkurt, 2024 (6:00 pm - 9:00 pm)

Përshkrimi

Hapja e ekspozitës 𝐈𝐍𝐍𝐄𝐑 𝐒𝐏𝐀𝐂𝐄
Ku do të prezantohen 6 artistët:
Erald Nezaj
Dea Shubleka
Mauro Zaçe
Merisa Hasrama
Noel Myrtezai
 Samela Balazi

15 Janar – 11 Shkurt 2024
18:00
Toptani Center

Kalendar eventesh

E hënë, 15 Janar, 2024 - E diel, 11 Shkurt, 2024

6:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).