Art & Kulturë

Shtator
26 E martë

IN MEMORIUM AT ZEF PLLUMI

E martë, 26 Shtator, 2023 (7:00 pm - 8:00 pm)

Përshkrimi

Qendra për Hapje dhe Dialog #COD në bashkëpunim me aktorin e mirënjohur Arben Derhemi dhe kompozitorin Aulon Naçi, do të organizojë mbrëmjen artistike “In Memorium, At Zef Pllumi”, në kuadër të 16-vjetorit të ndarjes nga jeta të fratit françeskan.

🗓️ 26 shtator 2023
⏰ 19:00
📍 Holli Protokollar i Kryeministrisë, #cod

Kalendar eventesh

E martë, 26 Shtator, 2023

7:00 pm - 8:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).