Art & Kulturë

Shtator
23 E shtunë

I’M TIFF

E shtunë, 23 Shtator, 2023 - E premte, 29 Shtator, 2023 (12:00 am - 7:00 pm)

Përshkrimi

Panorama KIDs
21st edition TIFF 2023 – Tirana International Film Festival 2023

KIDs Program është program i përvitshëm i dedikuar për fëmijë nga 5-10 dhe 11+ vjeç me 36 filma të shkurtër. Salla “Tonin Harapi” e Liceut Artistik do të jetë në dispozicion të këtij programi ku fituesit do të dalin nga votat e fëmijëve.

#revistakult #TIFF23 #Tirana

Kalendar eventesh

E shtunë, 23 Shtator, 2023 - E premte, 29 Shtator, 2023

12:00 am - 7:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).