Art & Kulturë

Shtator
13 E mërkurë

I LISTEN YOU SEE

E mërkurë, 13 Shtator, 2023 (8:00 pm - 10:00 pm)

Përshkrimi

I LISTEN YOU SEE ❗️
Concept, choreography, sound creation by Hamdi Dridi
Dancers: Houcem Bouakroucha, Hamdi Dridi, Feteh Khiari Light
Creation: William Petit
Sound engineer: Christophe Zurfluh

📍 Teatri Eksperimental Kujtim Spahivogli, Tiranë
📅 13 Shtator 2023
⌚ 20:00

Kalendar eventesh

E mërkurë, 13 Shtator, 2023

8:00 pm - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).