Art & Kulturë

Korrik
13 E enjte

Humus

E enjte, 13 Korrik, 2023 (8:00 pm - 10:00 pm)

Përshkrimi

TEATRI KOMBËTAR I OPERAS & BALETIT!
HUMUS
𝘒𝘰𝘳𝘦𝘰𝘨𝘳𝘢𝘧 | 𝘑𝘶𝘭𝘪𝘯𝘥 𝘋𝘦𝘳𝘷𝘪𝘴𝘩𝘪

𝟭𝟯 𝗸𝗼𝗿𝗿𝗶𝗸 | 𝗼𝗿𝗮 𝟮𝟬:𝟬𝟬
📍 Amfiteatri antik, Durrës
ℹ️ 𝗣𝗷𝗲𝘀𝗲̈𝗺𝗮𝗿𝗿𝗷𝗮 𝗲 𝗹𝗶𝗿𝗲̈
Humus është një himn për ekzistencën e natyrës dhe dashurisë për tokën. Historia se kujt i përkasim, kë duhet të mbrojmë dhe ku do të shkojmë.

 Ky aktivitet është një nga stacionet e sezonit veror “KultArt” 2023, organizuar nga Ministria e Kulturës, që çon artin e kulturën atje ku është publiku!

Kalendar eventesh

E enjte, 13 Korrik, 2023

8:00 pm - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

Taxonomies

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).