Art & Kulturë

Shtator
18 E hënë

HRFFA

E hënë, 18 Shtator, 2023 - E shtunë, 23 Shtator, 2023 (12:00 am - 12:00 am)

PĂ«rshkrimi

18th edition coming up 🎬 with 49 films selected, screening on 6 days and nights in Tirana, from 18 to 23 September!
Program coming 🔜

Kalendar eventesh

E hënë, 18 Shtator, 2023 - E shtunë, 23 Shtator, 2023

12:00 am - 12:00 am  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).