Art & Kulturë

Nëntor
09 E enjte

HOSTS THE BALKANS

E enjte, 9 Nëntor, 2023 - E shtunë, 11 Nëntor, 2023 (12:00 am - 10:00 pm)

Përshkrimi

“HOST The Balkans” do të hapë dyert në datat 9 deri më 11 Nëntor 2023, në Expocity Albania, në Tiranë.

Në këtë event të madh, mbi 150 marka ekskluzive turke do të prezantojnë xhamin, porcelanin dhe qeramikën më të fundit, si dhe pajisje elektrike shtëpiake inovative, enë gatimi prej çeliku inoks, enë shtëpiake plastike, produkte dekorative dhe enë gatimi të llojeve të ndryshme.

“HOST The Balkans” do të mbledhë së bashku prodhuesit turq të industrisë së shtëpisë dhe enëve të kuzhinës, në Host The Balkans. Është vendi ideal për të zbuluar, përjetuar dhe krahasuar produkte të reja dhe unike.

 Produktet e prodhimit turk.

“HOST The Balkans” do të zhvillohet me bashkëpunimin e Tarsus Group & No On Fuarcilik. Tarsus Group është organizatori i “Panairit Ndërkombëtar të Shtëpisë dhe Pajisjeve të Kuzhinës Zuchex”, një nga panairet më të mëdha në botë në fushën e tij, dhe “HOST Istanbul” panairi kryesor pranveror i pajisjeve shtëpiake në rajon. Ekspozita do të organizohet nga BOSPHORUS EXPO. Me gjithë këtë përvojë, “HOST The Balkans” synon të zgjerojë tregun e tregtisë së produkteve shtëpiake në Ballkan.

Zbuloni produktet dhe risitë më të reja në enët e gatimit, plastikës, qeramikës, enëve të pjekjes, enëve të qelqit, enëve të kuzhinës dhe më shumë.

Kalendar eventesh

E enjte, 9 Nëntor, 2023 - E shtunë, 11 Nëntor, 2023

12:00 am - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).