Art & Kulturë

Nëntor
09 E enjte

HOST THE BALKANS

E enjte, 9 Nëntor, 2023 - E shtunë, 11 Nëntor, 2023 (9:00 am - 9:00 pm)

Përshkrimi

“HOST The Balkans” do të hapë dyert në datat 9 deri më 11 Nëntor 2023, në Expocity Albania, në Tiranë.

Në këtë event të madh, mbi 150 marka ekskluzive turke do të prezantojnë xhamin, porcelanin dhe qeramikën më të fundit, si dhe pajisje elektrike shtëpiake inovative, enë gatimi prej çeliku inoks, enë shtëpiake plastike, produkte dekorative dhe enë gatimi të llojeve të ndryshme.

Kalendar eventesh

E enjte, 9 Nëntor, 2023 - E shtunë, 11 Nëntor, 2023

9:00 am - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).