Art & Kulturë

Dhjetor
11 E hënë

GZO N’SHKODËR

E hënë, 11 Dhjetor, 2023 - E premte, 15 Dhjetor, 2023 (10:00 am - 9:00 pm)

Përshkrimi

Gzo n’Shkodër!
Zbulo programin artistik për datat 10-15 Dhjetor!✨
Ruaje këtë post për të mos humbur aktivitetet që do zhvillohen në qyetetin e bukur të Shkodrës.

Kalendar eventesh

E hënë, 11 Dhjetor, 2023 - E premte, 15 Dhjetor, 2023

10:00 am - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).