Art & Kulturë

Maj
20 E shtunë

Guardians of the Galaxy VOL. 3

E shtunë, 20 Maj, 2023 - E diel, 21 Maj, 2023Europe/Tirane

Përshkrimi

Still reeling from the loss of Gamora, Peter Quill rallies his team to defend the universe and one of their own – a mission that could mean the end of the Guardians if not successful.

Kalendar eventesh
Zgjidh një datë për të rezervuar eventin

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

Tags

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).