Art & Kulturë

Maj
29 E hënë

Grupimi Artistik “Muri”

E hënë, 29 Maj, 2023 (9:00 am - 9:00 pm)Europe/Tirane

Përshkrimi

Grupimi “Muri” rikthehet në GAT!
Vepra të artit bashkëkohor sjellin sërish së bashku 11 emra të rëndësishëm të artit pamor në vendin tonë.
Jeni të mirëpritur ditën e mërkurë, datë 17 Maj, ora 19:00!

Kalendar eventesh
Zgjidh një datë për të rezervuar eventin

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

Taxonomies

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).