Art & Kulturë

Tetor
19 E enjte

GRUAJA HORIZONT

E enjte, 19 Tetor, 2023 - E shtunë, 21 Tetor, 2023 (7:00 pm - 9:00 pm)

Përshkrimi

Më 19 tetor në GAT çelet ekspozita fotografike “Gruaja Horizont”, gratë e sotme përballë tablove ikonike. Pozicionimi i saj sipas këtyre periudhave historike do të na bëjë të reflektojmë rreth zhvillimit të saj, sëbashku me dritë hijet dhe reflektimit se ç’mund të bëhet më mirë në të ardhmen! Kjo ekspozitë vjen në kuadër të muajit të gruas dhe mbështetet nga Bashkia e Tiranës.

Hapja e ekspozitës bëhet në orën 19:00 më 19 tetor dhe do të qëndrojë e hapur deri më 21 tetor.

Kalendar eventesh

E enjte, 19 Tetor, 2023 - E shtunë, 21 Tetor, 2023

7:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).