Art & Kulturë

Mars
09 E shtunë

GRIDA DUMA

E shtunë, 9 Mars, 2024 (12:30 pm - 5:00 pm)

Përshkrimi

09 Mars, me Grida Duma për herë të parë në Kosovë me një trajnim motivues!

Kalendar eventesh

E shtunë, 9 Mars, 2024

12:30 pm - 5:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).