Art & Kulturë

Gusht
28 E hënë

GRAN TURISMO

E hënë, 28 Gusht, 2023 - E enjte, 31 Gusht, 2023 (4:30 am - 9:30 am)

Përshkrimi

Nga 24 Gushti në Cineplexx

Historia e përmbushjes së dëshirave të një lojtari adoleshent të Gran Turismo, aftësitë e të cilit në lojë e ndihmuan atë të fitonte një sërë garash Nissan për t’u bërë një shofer i vërtetë profesionist i makinave garash. Bazuar në një histori te vërtetë.

Kalendar eventesh

E hënë, 28 Gusht, 2023 - E enjte, 31 Gusht, 2023

4:30 am - 9:30 am  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).