Art & Kulturë

Qershor
12 E mërkurë

Global Real eXtate Fair 2024

E mërkurë, 12 Qershor, 2024 - E premte, 14 Qershor, 2024 (11:00 am - 9:00 pm)Europe/Tirane

Përshkrimi

Mirësevini në Panairin Global Real eXtate 2024, i mbajtur në Piramidën e Tiranës, Shqipëri. Kjo ngjarje kryesore përfaqëson bashkimin e kulturës dhe tregtisë, duke theksuar një treg të lulëzuar të pasurive të paluajtshme ku transaksionet arritën në 1.3 miliardë euro vitin e kaluar. Duke bashkuar profesionistë të industrisë dhe vizionarë nga e gjithë Evropa, panairi nxit një mjedis të pasur për aleanca strategjike dhe njohuri mbi dinamikën socio-ekonomike të pasurive të paluajtshme.

Zhytuni në një botë të ekspozitave inovative, teknologjisë së pronave dhe diskutimeve të zhvillimit të qëndrueshëm, duke e bërë këtë panair një platformë kryesore për rritjen profesionale dhe avancimin e industrisë.

 
📌 Event nga KLIK EKSPO GROUP & Tirana International Fair, Global Real Extate Fair and NAREA – National Albanian Real Estate Association
📌 Piramida e Tiranes

Kalendar eventesh

E mërkurë, 12 Qershor, 2024 - E premte, 14 Qershor, 2024

11:00 am - 9:00 pm  Europe/Tirane
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

Tags

Taxonomies

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).