Art & Kulturë

Gusht
01 E martë

Gjirafat s’vallëzojnë dot

E martë, 1 Gusht, 2023 (8:00 am - 8:00 am)

Përshkrimi

Gjirafat S’vallëzojnë Dot •

– Shfaqja më e suksesshme për fëmijë 🦒👉 vjen t’ju sjellë atmosferë për ju në qytetin e bukur të Sarandës.

– 🗓️ Datë: 1 Gusht
– 🕗 Ora: 20:00
– 📍 Pedonalja e Sarandës

• Regjia dhe Koreografia: Semela Skënderasi
• Performues: Valentina Myteveli, Mariel Brahimllari, Erta Sina, Semela Skënderasi
• Kostume: Sofi Kara
• Videoanimacion: Redina Qose

🦒“Gjirafat s’vallëzojnë dot”🦒
Bazuar në librin për fëmijë me të njëjtin titull, me autor Giles Andreae, është një shfaqje dansi argëtuese dhe edukative për fëmijë, e cila me anë të gjuhës së trupit tregon se gjithësecili prej nesh është i ndryshëm, por unik në të njëjtën kohë.

Kalendar eventesh

E martë, 1 Gusht, 2023

8:00 am - 8:00 am  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

Taxonomies

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).