Art & Kulturë

Tetor
04 E mërkurë

GJERMANISHTJA

E mërkurë, 4 Tetor, 2023 (6:00 pm - 9:00 pm)

Përshkrimi

Ju ftojmë të vizitoni ekspozitën me botimet që paraqet Panairi i Frankfurtit nën titullin “Gjermanishtja është një gjuhë shumëngjyrëshe!”.🇩🇪

Këto botime përmbajnë krijime të viteve të fundit të publikuara në gjuhën gjermane si dhe të veprave që janë përkthyer në gjuhën shqipe.

Kjo ekspozitë pop-up do të mbahet në Qendrën Kombëtare të Librit dhe Leximit më 4 tetor prej orës 18:00.

Hyrja e lirë.🙌🏻🇩🇪

Kalendar eventesh

E mërkurë, 4 Tetor, 2023

6:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).