Art & Kulturë

Shkurt
05 E hënë

GISELLE

E hënë, 5 Shkurt, 2024 - E mërkurë, 7 Shkurt, 2024 (7:00 pm - 9:00 pm)

Përshkrimi

Rrëfimi i një dashurie të pa mundur!
Një zemreje që rreh aq fort!
Një dashurie e tradhtuar dhe një princ mes dy vajzave.

🩰G I S E L L E🩰

☝️Një nga baletet më të rëndësishëm të historisë së baletit klasik, vjen sërish në skenën e TKOB-së, nga Trupa e Baletit e TKOB-së, Solistët dhe Orkestra Simfonike e TKOB-së, bashkë me shumë balerinë italianë, me koreografi të të madhit, Agron Aliaj, nën drejtimin e dirigjentës së baletit, Sabrina Bosco dhe dirigjentes Renata Russo.

📍Në datat 5-6-7 shkurt, ora 19:00!

Kalendar eventesh

E hënë, 5 Shkurt, 2024 - E mërkurë, 7 Shkurt, 2024

7:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).