Art & Kulturë

Shtator
08 E premte

FESTA E VOGËL E TOKËS

E premte, 8 Shtator, 2023 (5:00 pm - 7:00 pm)

Përshkrimi

Purteka në bashkëpunim me Luga e Argjendtë dhe Bashkinë Vlorë organizojnë eventet “Ballkonin do ta kthej në kopsht” dhe “Magjia e çajrave të malit” për të nxitur fëmijët qytetas afrimin me natyrën e prirjes për t’u përfshshirë në veprimtaritë e komunitetit, si edhe për t’i vënë theksin përdorimit të bimëve lokale, çajrave dhe erëzave të ndryshme të rajonit të Vlorës, me qëllim mbështjen e ekonomive lokale si përgjigje lokale kundrejt realiteteve të ushqimeve dhe pijeve industriale.

Të premten, më 8 shtator, ora 17:00 në Qendrën Historike Vlorë.

Kalendar eventesh

E premte, 8 Shtator, 2023

5:00 pm - 7:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).