Art & Kulturë

Gusht
26 E shtunë

FERMA E KAFSHEVE

E shtunë, 26 Gusht, 2023 (9:00 pm - 11:00 pm)

Përshkrimi

FERMA E KAFSHËVE 🐷
Kryevepra e 𝗚𝗲𝗼𝗿𝗴𝗲 𝗢𝗿𝘄𝗲𝗹𝗹 me regji nga Driada Dervishi

🔜2️⃣6️⃣ GUSHT 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣
🕖 2️⃣1️⃣:0️⃣0️⃣
📍 Amfiteatri i Durrësit
ℹ️ 𝗛𝘆𝗿𝗷𝗮 𝗲 𝗹𝗶𝗿𝗲̈❗️

Intrepretojnë:
Neritan Liçaj | Hervin Çuli | Erjona Kakeli | Florian Agalliu | Anila Bisha | Donald Shehu | Niada Saliasi | Dori Çaushi | Xhuliano Brisku | Urim Aliaj
Me pjesëmarrjen e veçantë të:
Bojken Lako
“Të gjitha kafshët janë të barabarta. Por disa kafshë janë më të barabarta se të tjerat.”

Kalendar eventesh

E shtunë, 26 Gusht, 2023

9:00 pm - 11:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).