Art & Kulturë

Shtator
07 E enjte

FËMIJËT FESTOJNË KULTURËN BRITANIKE

E enjte, 7 Shtator, 2023 (7:00 pm - 8:00 pm)

Përshkrimi

Fëmijët dinë të rrëfejnë kulturën në format më origjinale, ndaj ju ftojmë t’i bashkohemi atyre në një event ku perspektiva e fëmijëve për kulturën britanike do të jetë në fokus, mes letërsisë, këngëve dhe kërcimeve. Mund të na bashkoheni duke u veshur si një personazh i historisë, artit apo letërsisë britanike.

Ju presim në teatrin “Aleksandër Moisiu” në Durrës më 7 shtator prej orës 19:00

Kalendar eventesh

E enjte, 7 Shtator, 2023

7:00 pm - 8:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).