Art & Kulturë

Tetor
27 E premte

FACE PAINT

E premte, 27 Tetor, 2023 - E diel, 29 Tetor, 2023 (10:00 am - 8:00 pm)

Përshkrimi

Face Paint tek Automotive Fair Albania 🎨!

🗓️ 27 – 29 Tetor 2023
📍 Pallati i Kongreseve, Tiranë

Kalendar eventesh

E premte, 27 Tetor, 2023 - E diel, 29 Tetor, 2023

10:00 am - 8:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).