Art & Kulturë

Tetor
27 E premte

F1 KIDS

E premte, 27 Tetor, 2023 (9:00 am - 9:00 pm)

Përshkrimi

Racing towards the future!
The young racers are taking the spotlight, showing off their Formula 1 style and speed.
Starting young, racing fast! 🏁🏎️

🗓️27 Ocotober 2023

Kalendar eventesh

E premte, 27 Tetor, 2023

9:00 am - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).