Art & Kulturë

Shkurt
12 E hënë

EXPO ALBANIA

E hënë, 12 Shkurt, 2024 (9:00 am - 9:00 pm)

Përshkrimi

Vijon të jetë e hapur deri më 12 shkurt thirrja e fazës së parë të Garës Ndërkombëtare për Projekt-Ide Arkitekturore për EXPO ALBANIA, ku çdo profesionist mund t’i përgjigjet kësaj thirrjeje duke dorëzuar propozimet përkatëse🙏
🔜EXPO ALBANIA, është menduar si një qendër ekspozimi shumëfunksionale që pritet të rrisë ndjeshëm vizibilitetin e Tiranës, dhe gjithë Shqipërisë, si një destinacion për organizimin e panaireve, ekspozitave tregtare, takimeve në shkallë të gjerë dhe evenimenteve të tjera, duke e konsoliduar më tej reputacionin e kryeqytetit si një nyje e rëndësishme në rajon dhe në nivel ndërkombëtar

Kalendar eventesh

E hënë, 12 Shkurt, 2024

9:00 am - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).