Art & Kulturë

Nëntor
13 E hënë

EXPO 2023 AFTËSI KARRIERË & PUNËSIM FESTIVAL

E hënë, 13 Nëntor, 2023 - E mërkurë, 15 Nëntor, 2023 (9:00 am - 10:00 pm)

Përshkrimi

𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 𝗼𝗳 𝗦𝗸𝗶𝗹𝗹𝘀, 𝗖𝗮𝗿𝗲𝗲𝗿 & 𝗝𝗼𝗯𝘀 𝗘𝘅𝗽𝗼 𝟮𝟬𝟮𝟯 – 𝗙𝗶𝗿𝘀𝘁 𝗘𝗱𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻 – 𝟭𝟯-𝟭𝟱 𝗗𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿

📢Edicioni i 8-të i Konkurseve Kombëtare për të Rinjtë po vjen!

👉Përse duhet të jesh aty? Pyetja e vërtetë është se përse nuk duhet t’i humbisni këto mundësi të njiheni me kompani dhe institucione që punojnë për aftësitë dhe karrierën në Shqipëri, të takoni njerëz të rinj, të zbuloni dhe zhvilloni aftësi të reja, dhe të keni shansin të shpalosni talentin tuaj. Dhe të gjitha këto nuk do të kesh si t’i zbulosh veçse në këtë event unik në Shqiperi dhe në një atmosferë magjike të festave të fundvitit.

👨‍👩‍👧‍👦Të gjithë mund të marrin pjesë si pjesëmarrës, ekspertë, konkurrentë apo si vullnetarë për secilën kategori të festivalit: prindër, fëmijë, studentë; nuk ka kufi moshe për një eksperiencë të tillë. Nëse dëshironi të kontribuoni, ju mirëpresim!

Nëse dëshironi të merrni pjesë në konkurs ju kërkohet të jeni 16 deri në 25 vjeç në ditët që konkurset zhvillohen. Regjistrimet mbyllen më 30 Nëntor.

Kalendar eventesh

E hënë, 13 Nëntor, 2023 - E mërkurë, 15 Nëntor, 2023

9:00 am - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).